Evenimentele de team-building în cadrul organizațiilor sunt mai mult decât, o simplă zi de joc sau ieșit la iarbă verde.
Da, buna-dispoziție, râsul vor fi reale, iar relațiile vor fi consolidate, dar să provoci discuții libere ce abordează problemele reale ale locului de muncă este maximumul ce-l obține.

Cercetările au arătat că activitățile care se constituie în experiențe memorabile sunt cel mai eficient mod de a asigura implicarea și impactul de durată. În calitate de profesor și antreprenor și împreună cu echipa, ne străduim să facilităm cu îndemânare provocările distractive care să ofere rezultate, iar angajații dumneavoastră le vor putea aplica.

De asemenea, prin atelierele personalizate se va săpa mai adânc pentru a aborda provocările specifice locului de muncă, ajutând organizația dumneavoastră să vadă problemele dintr-o perspectivă nouă și să le rezolve pentru a deveni o echipă mai productivă.

Iată ce vei obține prin programele de team-building:

  1. îmbunătățești comunicarea;
  2. întărești relațiile dintre oameni;
  3. crești gradul de motivarea a angajaților;
  4. încurajezi procesul creativ;
  5. îmbunătățești productivitatea organizației;
  6. dezvolți și clarifici rolurile în echipă;
  7. dezvolți orientarea spre soluții;
  8. crești spiritul critic în sensul bun;
  9. integrezi oamenii noi sau singuraticii în echipă.

Programele de team-building chiar și cele consacrate trebuie să fie personalizate, pentru a oferi o experiență memorabilă.

 

18,344 Thoughts on “9 îmbunătățiri ce le vei obține prin team-building”