"Alone we can do so little, together we can do so much."

Despre echipa "For Your Team"

Suntem o echipă organizată într-o companie cu scopul de a oferi consultanță în managementul organizației și în programe de team-building. Credem că resursa esențială este cea umană, fără de care organizația nici nu ar putea exista. Omul este în centrul atenției noastre, iar restul se armonizează pentru a se obține rezultate.

Oamenii dau valoare lucrurilor, obiectelor și companiilor. Astfel, este primordial să acorzi atenție specială acestora, individual, dar și în cadrul echipei. Suntem convinși că randamentul e mai bun și se va colabora eficient.

Hellen Keller afirma, pe bună dreptate: „Singuri putem face așa de puțin, dar împreună putem face așa de mult.”

O dezvoltare sănătoasă a echipei conduce inevitabil spre succes. Munca în echipă stimulează și atrage performanța, iar legăturile care se creează sunt durabile. Mediul de lucru se relaxează, iar benefiiciile devin prezente la toate nivelurile organizației.

Team-building

Team-building-ul reunește oamenii, încurajând colaborarea. Activitățile distractive îi ajută pe oameni să se cunoască din perspective diferite și îngăduie conectarea în contexte diverse. Oamenii din echipa ta sunt rugați să se gândească la implicațiile acestor activități la locul de muncă.

Unul dintre cele mai puternice argumente pentru construirea echipei este obținerea de rezultate bune. Printr-o serie de evenimente planificate de team-building, care sunt distractive și motivaționale, echipele își dezvoltă abilitățile comunicaționale, de planificare, reușesc să găsească soluții optime pentru probleme și conflicte. Team-building consolidează echipe pe termen lung prin încurajarea conexiunilor autentice, a discuțiilor profunde și a procesării informațiilor.

Indiferent dacă ești șef de echipă sau pe o funcție executivă la nivelul superior, succesul companiei depinde de echipa ta. Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale despre activitățile de team-building și ca să ne implicăm în formarea echipei potrivite. Este o bucurie să vă ajutăm!

De ce team-building?

Team-buildingul este aplicabil oricărui tip de echipă sau de organizație, atrăgând următoarele beneficii:

 • lucrul în echipă și planificarea avansată;
 • reduce fluctuația de personal;
 • crește energia colectivă a companiei;
 • optimizează echipa prin comunicare strategică, decizii, roluri;
 • dezvoltă sentimentul de apartenență a individului la grup;
 • responsabilizează angajații;
 • crește schimbul de experiență;
 • crește productivitatea și calitatea serviciilor;
 • reduce stresul și stimulează echipa;
 • sunt recunoscute competențele celorlalți;
 • consolidează echipa.

For Your Team

Facilitatorii noștri sunt pregătiți, în mod profesionist, pentru evenimentele de team-building și le place ceea ce fac! Entuziasmul lor autentic este endemic, transmițându-se grupului. Au capacitatea de a inspira, a se implica, încurajând conexiunile pozitive, autentice și creând legături pe termen lung. Este vorba despre oameni care înțeleg atât arta, cât și știința construirii echipei.

Cu noi si-au construit echipele: Smart production din  Olanda, Acoustic Density din Cluj Napoca, Megatitan din Beclean, Geocons din Cluj Napoca, Class Install din Cluj Napoca

 • Să ne cunoaștem!

  Primul contact cu FyT – cunoașterea părților, înțelegerea modelului de business, clarificarea nevoilor. Împreună, descoperim ce oferă For Your Team și vom stabili de comun acord programul de team-building adecvat organizației tale. Este important să identificăm în ce stadiu se află echipa. Astfel, vom preciza obiectivul pentru programul de team-building.

 • Selectarea programului de team-building

  În cadrul acestei prime etape, clientul este ascultat și i se prezintă, pe scurt, programele care, în opinia noastră, se potrivesc cu trebuințele clientului și locațiile disponibile. De asemenea, se analizează obiectivele echipei vs obiectivele programului de team-building care, în final, va determina alegerea unui program, denumit de noi „preferat”, dar și a unuia de „backup”.

 • Personalizarea/ajustarea evenimentului

  În urma evaluării obiectivelor echipei vs obiectivele programului preferat și ale celui de backup, se pot produce ajustări constând în: perioada de desfășurare, activitățile alese, activități la comandă, facilitatori externi, invitați special, echipamente specifice și multe altele. Persoana responsabilă din partea clientului și din partea FyT emit împreună formularul de ofertare, lista item-urilor suplimentări.

 • Contractarea programului/evenimentului

  Oferta programului de team-building personalizat va fi prezentată din punctul de vedere comercial, financiar, tehnic și al beneficiilor ce se vor obține. Totodată, se va verifica perioada propusă cu cea de disponibilitate a furnizorilor externi. Acceptarea ofertei și transformarea acesteia în comandă, respectiv contract, este pasul decisiv prin care se confirmă termenii și condițiile furnizării acestui serviciu.

 • Pregatirea evenimentului de team-building

  În urma semnării contractului se va emite un checklist comun pentru client și furnizorul FyT cu detalii despre program/eveniment. Se va aloca un project manager și se va întocmi un plan operațional de team-building conținând resursele interne și pe cele externe. În cadrul acestui pas, se vor contracta serviciile externe cu toate detaliile programului de team-building agreat de către client.

 • Executarea programului de team-building

  Project managerul alocat programului de team-building va stabili, alături de client, ultimele detalii cu 10 zile înainte de derularea proiectului. În caz de forță majoră (condiții meteo neobișnuite), se va aplica planul de backup. Toate acestea se vor confirma prin e-mail de către ambele părți. Planul operațional este ghidul de execuție a programului de team-building.

 • Incheierea programului de team-building

  Fiecare activitate din cadrul programului de team-building se va încheia cu un debriefing. La finalul programului de team-building, se va organiza un debriefing special, în care se vor relua ideile la nivel general (echipă/organizație). În funcție de datele contractării, project managerul nu va părăsi locația până la finalizarea evenimentului sau va transfera persoanei responsabile, din partea clientului, detaliile referitoare la serviciile externe.

 • Feedback

  La sfârșitul evenimentului de team-building, se va organiza o întâlnire cu persoana responsabilă, din partea clientului, și, după caz, cu HR sau top-managementul pentru a obține feedback-ul și pentru a prezenta raportul final.

Our Clients