Bine ati venit pe Site-ul WWW.FYT.RO.
Acest website (denumit in continuare Site) este creat si administrat de SC For Your Team SRL. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, care stabilesc regulile prin care orice persoana poate accesa si/sau utiliza informatiile de pe Site-ul www.FyT.ro. Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv continutul disponibil prin acest Site) acceptati automat acesti Termeni si Conditii de utilizare ale Site-lui.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa parasiti acest Site ACUM.
FyT isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

ADRESA SI DATE DE CONTACT

S.C. For Your Team SRL S.R.L. este o societate romaneasca cu sediul social in Cluj Napoca, str. M Eliade, Nr.18, jud. Cluj, numar de telefon 0771 446870 adresa de e-mail contact@FyT.ro, avand un Capital Social de 200.00 lei, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J 12/2634/26,06,2019, avand cod unic de inregistrare 41317317.

ACCES SI SERVICII PREZENTATE PE SITE

FyT garanteaza Utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest Site, pentru solicitare de oferte si programe de team-building, informatii despre programe,  destinatiile promovate, abonare la newsletter, achizitionare de produse FyT, rezervari, precum si suport live sau prin e-mail, etc. Daca optati pentru inregistrare pe acest Site va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii necesare. Daca informatiile furnizate nu sunt corecte si complete, FyT poate alege sa nu raspunda la solicitarea dumneavoastra.

RESPONSABILITATE

Informatiile cuprinse in acest Site au un caracter strict consultativ si pot fi modificate oricand, fara o notificare prealabila. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in Site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau. Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale. Deasemenea acest Site contine link-uri catre alte site-uri, iar FyT nu are nici o responsabilitate asupra corectitudinii informatiilor furnizate pe aceste site-uri. FyT nu isi asuma raspunderea, in nici o situate, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect.

CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

FyT va garanteaza permisiunea de a utiliza acest Site cu respectarea urmatoarelor Conditii de utilizare:

 • Site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial;
 • Este interzisa copierea, reproducerea partiala sau integrala a Site-ului, download-ul sau printarea unor copii a continutului, distribuirea unor parti din acest Site in orice fel de mediu, atat pentru uz personal cat si in scop comercial, fara a obtine acordul scris prealabil, de la administratorul Site-ului.
 • Este interzis sa afectati sau sa interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale Site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea si copierea unui continut, sau cu elemente care intaresc limitele de utilizare ale Site-ului sau continutului acestuia.
 • Utilizatorii pot trimite sugestii, comentarii, feedback, idei, poze din destinatiile in care au calatorit, caz in care acestea devin proprietatea SC For Your Team SRL.
 • Este interzis sa trimiteti materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor, sau violarea in orice fel a legilor romane si internationale.
 • Solicitarile de utilizare/ modificare a continutului Site-ului pot fi trimise la adresa de e-mail contact@FyT.ro. Site-ul FyT.ro sau site-urile conexe acestuia, va pot pune ocazional la dispozitie platforme de comunicare directa intre dumneavoastra si alti parteneri ai nostri.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.FYT.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA ACEST SITE, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.FYT.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui Site, incluzand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, reprezinta proprietatea FyT si a furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
"FyT", "creating experiences" si "our services for your team", precum si toate desenele si simbolurile legate de acestea sunt marci inregistrate ale S.C. FyT S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. FyT isi rezerva toate drepturile pentru acest Site si pentru continutul acestuia. Continutul acestui Site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informativ si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat sau cu alte scopuri fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.
Folosirea fara acordul FyT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

TERMENE SI CONDITII PENTRU CIRCUITELE DE GRUP

Facilitatorul sau Mananerul FyT  poate modifica programul de team-building (perioada), inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. FyT nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.

Compania For Your team nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici compania, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. FyT nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa companiei sumele generate de aceasta situatie.

FyT nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza). Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale. Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ACHIZITIONAREA UNUI PACHET DE TEAM BUILDING

 • Copie dupa pasaport (pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni de la data terminarii excursiei);
 • Copie dupa cartea de identitate;
 • Adresa de domiciliu (daca difera de cea din CI);
 • Numar de telefon valabil;
 • Adresa e-mail;
 • Adresa de corespondenta (adresa la care vor fi trimise documentele de calatorie).

TERMENE SI CONDITII DE PLATA

Daca nu este specificat altfel, se aplica urmatoarele termene de plata:

 • Pentru zborurile internationale plata se face integral in momentul emiterii biletelor;
 • Pentru serviciile la sol: 70% la confirmarea rezervarii; 30% cu 15 de zile inainte de plecare;
 • Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;
 • Plata se poate face in Euro sau in Lei.

CONDITII DE ANULARE SI PENALITATI 

Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in Anexa 1 la contractul cu clientul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet. Penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic.

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

FyT isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod prevederile din Termeni si Conditii, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vrea formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata neconditionat si in totalitate de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor FyT.

LEGEA APLICABILA. LITIGII

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din, sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil se va apela la instantele judecatoresti, competenta revenind instantei din raza teritoriala a municipiului Cluj Napoca.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, precum si despre drepturile de proprietate intelectuala si politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0771.446870, sau la adresa de e-mail contact@FyT.ro.