The BIG Picture

Team-building I indoor I comunicare I team spirit

„The Big Picture” este un program de team-building cu un impact puternic în cadrul organizațiilor. Pornind de la numele acestui program sugerând imaginea de ansamblu, participanții își pot proiecta, mai ușor, o imagine reprezentativă. Restul detaliilor se află participând la un astfel de team-building.

Se începe prin a împărți participanţii în echipe mici. Fiecare echipă este responsabilă pentru o anumită porţiune din pictura care va face parte din realizarea artistică finală. Așezați strategic și dotați cu pensule, vopsele și câteva informaţii de bază, echipele trebuie să colaboreze pentru a se asigura că liniile se întâlnesc și culorile se potrivesc.
Este lesne de înțeles că, pentru a avea succes, participanții trebuie să conlucreze, să comunice, să se sincronizeze, având încredere reciprocă.
Punctul culminant îl constituie momentul în care porțiunile din pictură se așază în forma finală, iar participanţii conștientizează importanţa contribuţiei personale la rezultatul final.

Ce obții cu acest program?

  • creșterea nivelului de comunicare;
  • motivarea echipei;
  • orientarea spre rezultate clare și bine definite;
  • împărțirea responsabilităților și alocarea resurselor;
  • îmbunătățirea relațiilor interpersonale;
  • facilitarea gândirii creative şi a găsirii de soluții;
  • relaxare și bună dispoziție.

Locatia

Spațiul necesar pentru desfășurarea programului poate fi unul acoperit sau în aer liber. Poate să fie într-un birou generos, o hală de producție, sală de conferințe sau pe o terasă. (suprafețele se protejează).

Activitati

Scurt training despre amestecarea culorilor
Exerciții de comunicare
Exerciții de coordonare
Pictura

Durata

Derularea programului se face in 3-4 ore

Număr participanți

Numărul minim de persoane - 25
Numărul maxim de persoane - 800+

Debriefing

Debriefingul e spectaculos și emoționant, având loc simultan cu dezvelirea tabloului.

Finalul programului:

Epic! Vei fi mândru de ceea ce poți!

TE VOM CONTACTA!

Ai nevoie de mai multe detalii dă-ne un semn și te contactăm. Click pe butoanele de mai jos sau Sună la: +40 771 44 68 70.