"The Big Picture" este un program de team-building cu un impact puternic in cadrul organizatiilor. Pornind de la numele acestui program care indica imaginea de ansamblu, participantii vor avea un obiectiv simplu sa picteze o imagine reprezentativa. Restul detaliilor le vai afla participand la un astfel de team-builiding.

Incepm prin a imparti participanţii în echipe mici. Fiecare echipă este responsabilă pentru o anumită porţiune din pictura, care va face parte din realizarea artistică finală. Asezati strategic si dotati cu pensule, vopsele și câteva informaţii de bază, echipele trebuie să muncească împreună pentru a se asigura că liniile se întâlnesc și culorile se potrivesc.
Este lesne de inteles ca pentru a avea succes, participantii trebuie sa colaboreze intre ei, sa comunice, sa se sincronize si sa aiba incredere unul in altul.
Punctul culminant este in momentul in care portiunile din pictura se aseaza in forma finala, iar participanţii conștientizează importanţa contribuţiei personale la rezultatul final.